De masteropleiding industrieel ingenieur informatica werkt graag samen met uw bedrijf of instelling! We bieden reeds volgende mogelijke samenwerkingsvormen:

Masterproef

Uw bedrijf of instelling zorgt voor een welomschreven informaticagerelateerd probleem, en onze student laat er zijn kennis en enthousiasme op los in drie stappen: inwerkstage, reflectieperiode en realisatie in het bedrijf. Bekijk ook onze vaak gestelde vragen.

Stage

In de zomervakantie, vóór het masterjaar, kan de student een stage doen als keuzevak. De student draait dan 3 of 5 weken mee in het bedrijf, en realiseert een eigen project. Meer informatie op stagesite.

Onderzoek en dienstverlening

U heeft een onderzoeksvraag waarvan u vermoedt dat wij er de knowhow voor in huis hebben? Ons onderzoek focust op softwareontwikkeling en computernetwerken, en verloopt in samenwerking met de onderzoeksgroep IDLab. Interesse? Wij luisteren!

Bedrijfsbezoek

Onze bachelor- en masterstudenten maken graag kennis met de informaticakant van uw bedrijf of instelling. Nodigt u uw toekomstig HR-kapitaal uit voor een bedrijfsbezoek? Contacteer ons voor meer informatie!