Op woensdag 9 oktober vindt in de Brusselse Event Lounge het hr-event IT's all about People plaats. Op het programma staan bekende sprekers als Peter Hinssen, Jef Staes en Bruno Segers. Voor studenten is de toegang gratis, maar vooraf inschrijven is wel vereist. Bovendien krijgen de eerste honderd studenten aan de ingang een smartphone cadeau!

Op maandag 9 september vinden de masterproefverdedigingen van onze studenten plaats. Naar goede gewoonte is iedereen welkom, dus werp zeker een blik op de agenda!​

Met onze laatste plechtige proclamatie onder de HoGent-vlag sluiten we een geslaagd tweede semester af. Onze felicitaties aan alle kersverse ingenieurs en aan iedereen een prettige zomervakantie toegewenst!

Op donderdag 27 en vrijdag 28 juni vinden de masterproefverdedigingen van onze studenten plaats. Naar goede gewoonte is iedereen welkom, dus werp zeker een blik op de agenda!​

Op donderdag 23 mei nodigt de nagelnieuwe GSE-werkgroep Young Professionals je uit voor zijn event rond IT in het bankwezen. Je kunt er als (bijna-)afgestudeerde terecht voor een totaalbenadering van de uitdagingen in deze sector, en als afsluiter een netwerkdrink. Deelnemen is gratis, maar vooraf inschrijven is wel verplicht.