In de laatste week van januari verdedigen een aantal studenten hun masterproef.  Naar goede gewoonte is iedereen welkom. 

De verdedigingen gaan door op de Zuiderpoort (routebeschrijving op http://multimedialab.elis.ugent.be/contact ) , in Technicum  (St. Pietersnieuwstraat 41) of op campus Schoonmeersen. Raadpleeg de agenda voor de studenten uit de opleiding Informatie of  de agenda van alle studenten van de Faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur.

Op woensdag 2 maart kunnen leerlingen, studenten en afgestudeerden  deelnemen aan deze wedstrijd. Inschrijven kan tot 16/2.

Meer infomatie op www.vlaamseprogrammeerwedstrijd.be.

Donderdag 26 november vindt de prijsuitreiking van de vernieuwde wedstrijd van de ie-prijzen plaats in het centraal station van Antwerpen. Voor de eindronde maken de finalisten een poster en stellen deze in het station voor aan het publiek. Deze wedstrijd van de nieuwe ie-net-ingenieursvereniging, die VIK, KVIV en ie-net tot één ingenieursvereniging verbindt, richt zich tot burgerlijk ingenieurs, industrieel ingenieurs en bio-ingenieurs die in 2015 hun masterdiploma behalen. Er zijn in totaal 11 finalisten van onze faculteit. De kandidaat met de meeste likes voor zijn/haar poster wint de publieksprijs. Stemmen kan via de Facebookpagina. Er is één student van onze opleiding : Merlijn Sebrechts. Graag veel stemmen voor Merlijn.

Proficiat ! 21 Sep 2015

Dit academiejaar zijn er 26 Masters of Science in de Industriële Wetenschappen: informatica afgestudeerd. Proficiat aan allen!

We kregen de laatste vier maanden meer dan 40 vacatures voor onze studenten. We zijn dus blij met de 20% extra inschrijvingen in het eerste jaar Industriële Wetenschappen en rekenen op een even grote stijging voor onze specialisatie.